Pratos

Dishes

O Badauê Juquehy se caracteriza por sua cozinha contemporânea. Cada prato é preparado de forma especial, seguindo uma mistura de temperos e sabores do Brasil. A exclusividade da casa é a grelha de onde sai o famoso peixe do dia envolto em folha de bananeira e as deliciosas robatas de lulas, camarões e legumes. Famoso pelos seus aperitivos, o Badauê Juquehy conta com uma das mais premiadas casquinha de siri da Costa Sul. A grande variedade de porções pode ser acompanhada por peixes ou se preferir pela grande variedade de carnes que o restaurante oferece.

Badauê Juquehy is characterized by its contemporary cuisine. Each dish is prepared in a special way, following a blend of spices and flavors of Brazil. The specialty of the house is a broiler where the famous fish wrapped in banana leaf is made, as well as delicious squid, prawns and vegetables. Famous for its appetizers, Badauê Juquehy has one of the most prized crab cone of the south coast. The wide variety of servings may be accompanied by fish or if you prefer the great variety of meats that the restaurant offers.